Logo sv.boatexistence.com

Fungerar verkligheten?

Innehållsförteckning:

Fungerar verkligheten?
Fungerar verkligheten?

Video: Fungerar verkligheten?

Video: Fungerar verkligheten?
Video: Husqvarna Automower® - Fungerar den i verkligheten? 2024, Maj
Anonim

Det är den med en person som omges av en regnbåge av färger. Sedan kan du sakta röra dig genom ditt hus med effekten på och antingen spela in eller bara jaga spöken i hela huset. Återigen, det finns inga vetenskapliga bevis som tyder på verklighetens krusningseffekt på TikTok lokaliserar faktiskt riktiga spöken.

Hur fungerar verklighetens ringeffekt egentligen?

Tanken bakom detta filter är att efter att effekten har aktiverats kommer du att kunna skanna rummet efter spöken Det läses som en typ av "termisk skanning" så filtret kan ses runt en person, men det gör också slumpmässiga bilder av former, som folk säger är spöken.

Hur fungerar TikTok-spökfiltret?

Funktionen låter kreatörer pausa sin kropp på skärmen och sedan hoppa ut ur den som om de vore en ande eller ett spöke. De främsta innehållsskaparna i appen, inklusive Charli och Dixie D'Amelio, har lagt upp sina egna versioner av filtret.

Vad är spökfiltret på TikTok?

Men det finns något nytt på TikTok som du kanske är nyfiken på att testa. Det kallas spökfiltret som påstås skanna ditt rum för att upptäcka om det finns, du gissade rätt, spöken runt dig.

Hur ser verklighetseffekten ut?

Medan vissa TikToks med reality-rippeln visar konturen av en hemskt kuslig form på en köksstol eller lurar i ett hörn, nollställs effekten också ibland på saker som en klädhängare eller soffkudde.

Rekommenderad: