Logo sv.boatexistence.com

Vad betyder escolar?

Innehållsförteckning:

Vad betyder escolar?
Vad betyder escolar?

Video: Vad betyder escolar?

Video: Vad betyder escolar?
Video: What does education mean to you? | UNICEF 2024, Maj
Anonim

En forskare är en person som bedriver akademisk och intellektuell verksamhet, särskilt de som utvecklar expertis inom ett studieområde. En forskare kan också vara en akademiker som arbetar som professor, lärare eller forskare vid ett universitet eller annan högskola.

Vad innebär det att kallas lärd?

1: en person som går i en skola eller studerar under en lärare: elev. 2a: person som har gjort fördjupningsstudier inom ett specialområde. b: en lärd person. 3: en innehavare av ett stipendium. Synonymer Exempelmeningar Lär dig mer om scholar.

Vad innebär det att vara student?

En stipendiat är ett barn eller student som har erhållit ett stipendium, genom vilket de får pengar för sina studier från sin skola eller universitet, eller från någon annan organisation. En person som studerar ett akademiskt ämne och kan mycket om det kallas ibland en forskare. …

Vad är ett exempel på en forskare?

Definitionen av en forskare är en lärd eller välutbildad person, särskilt en som utmärker sig inom ett visst område eller ämne. En person som tar en magisterexamen är ett exempel på en forskare. En student som innehar eller har innehaft ett visst stipendium. … En som går i skolan eller studerar med en lärare; en student.

Vad betyder forskare i historien?

en person som studerar ett ämne i detalj, särskilt vid ett universitet: en klassiker/historievetare.

Rekommenderad: