Logo sv.boatexistence.com

Räknas tokens som varelser som kommer in på slagfältet?

Innehållsförteckning:

Räknas tokens som varelser som kommer in på slagfältet?
Räknas tokens som varelser som kommer in på slagfältet?
Anonim

Ja, förmågan att komma in på slagfältet kommer att utlösas. 701.6a För att skapa en eller flera tokens med vissa egenskaper, placera det specificerade antalet tokens med de specificerade egenskaperna på slagfältet. När en token skapas går den in på slagfältet.

Räknas tokens som permanenta personer som går in på slagfältet?

En permanent är ett kort eller token på slagfältet. … Ett kort eller token blir en permanent när den kommer in på slagfältet och den slutar vara en permanent när den flyttas till en annan zon av en effekt eller regel. 110,2. En permanents ägare är densamma som ägaren av kortet som representerar den (såvida det inte är en token; se regel 111.2).

Går tokens in på slagfältet med inkallande sjukdom?

Du sa att det är ett ögonblick som skapar tokens. Om besvärjelsen kastas någon gång före den spelarens tur, då när det blir den spelarens tur, eftersom polletterna har varit under hans eller hennes kontroll sedan början av turen, lider de inte av att bli sjuk.

Räknas symboliska varelser som varelser?

Ja. Det är en varelse och kan bli föremål för Hour of Need. Det är dock inget varelsekort. Så det kan inte existera någon annanstans än på slagfältet.

Trigger skapa tokens in på slagfältet?

Ja. Att skapa en token är den token som kommer in på slagfältet. Det kommer att utlösa lämpliga förmågor.

Rekommenderad: