Logo sv.boatexistence.com

At betyder skrivare?

Innehållsförteckning:

At betyder skrivare?
At betyder skrivare?

Video: At betyder skrivare?

Video: At betyder skrivare?
Video: What is printer/Definition of printer/what is computer printer/Types of printer/about printer 2024, Maj
Anonim

1: en medlem av en lärd klass i det forntida Israel genom Nya testamentets tid studerar skrifterna och tjänar som kopierare, redaktörer, lärare och jurister. 2a: en tjänsteman eller offentlig sekreterare eller kontorist. b: en kopiator av manuskript. 3: författare specifikt: journalist. skrivare.

Vad innebär att vara skriftlärare?

substantiv. en person som fungerar som en professionell kopierare, särskilt en som gjorde kopior av manuskript innan tryckeriets uppfinning. en offentlig kontorist eller författare, vanligtvis en som har officiell status. Kallas även sopher, sofer.

Betyder skribent skriva?

scribe Lägg till i lista Dela. En skrivare är en term för någon som är anställd för att göra skriftliga kopior av dokument. Innan tryckningen uppfanns skrev de upptagna skriftlärda i en by kopior av alla juridiska dokument.

Vad är ett exempel på skrivare?

Definitionen av en skrivare är en person som kopierar manuskript eller ett spetsigt instrument som används för att markera var något ska skäras. Ett exempel på en skrivare är personen som skulle ha gjort kopior av Bibeln innan tryckpressens uppfinning.

Vad innebär det att ta emot en skrivare?

En som skriver; en tecknare; en författare för en annan; särskilt en officiell eller offentlig författare; en amanuens eller sekreterare; en notarie; en kopist. … En författare och doktor i juridik; en skicklig i lag och traditioner; en som läste och förklarade lagen för folket.

Rekommenderad: