Logo sv.boatexistence.com

Vann sierra canyon idag?

Innehållsförteckning:

Anonim

Huskies, ledda av den bästa guardtrion någonstans i Kalifornien, vann 80-72, och gav Sierra Canyon (15-1) sin första slutspelsförlust sedan dess säsongen 2018 och avslutar en 21-matchers segerserie för slutspel.

Vad blev resultatet i Sierra Canyon-spelet?

44-22 (L) Sierra Canyon vs.

Vem vann Sierra?

Kör spellyft Corona Centennial för att hedra Bowl-vinsten över Chatsworth Sierra Canyon. Corona Centennial tailback Jayson Cortes fäller ett tacklingsförsök i första halvlek av Sierra Canyon linebacker Angelo Pulido. Cortes sprang för två touchdowns och mer än 200 yards och belönades med spelets MVP-trofé.

Förlorade Sierra Canyon?

Cenennial-spelare firar sin seger över värden Sierra Canyon på fredag kväll i titelspelet i Southern Section Open Division. Bronny, rankad som den 25:e bästa andraårsstudenten i landet av 247Sports, slog också en viktig trepoängare med 4 minuter, 23 sekunder kvar för att minska Centennials ledning till 70-67. Men det räckte inte.

Vem förlorade Sierra Canyon mot?

Någon glömde berätta för Sierra Canyons motståndare, Corona Centennial, att inte spela rollen som spoiler. Huskies, ledda av den bästa guardtrion någonstans i Kalifornien, vann med 80-72, vilket gav Sierra Canyon (15-1) sin första slutspelsförlust sedan säsongen 2018 och avslutade en 21-matchers segerserie för slutspel.