Logo sv.boatexistence.com

Vad betyder overs och unders i betway?

Innehållsförteckning:

Anonim

Över/under 0,5 mål är en spelmarknad där spelarna satsar på det totala antalet mål (båda lagen) som gjorts i en match Över/under 0,5 mål vad gäller 90 minuter plus extra tid, men inte extra tid. … Om du till exempel satsar på över 2,5 mål måste du ha 3 eller fler mål i matchen för att du ska vinna.

Vad är meningen med under 1,5 i betway?

Båda halvlekarna under 1,5 mål MarketExplained Detta betyder att du satsar på färre än mål som görs i VARJE halvlek av en match Så fungerar det Om 1:a halvlek är 1- 0=gjorda mål i halvleken & slutresultatet slutar 2-0=gjorda mål i halvleken Du vinner ditt spel.

Vad är overs och unders i betway?

Vad är över/underspel? Över/underspel erbjuds av bookmakers inom en rad olika sporter. I motsats till vinst/oavgjort/vinn vadslagning, handlar över/under om antalet gånger något kommer att hända eller hur lång tid det tar att något händer i en viss match snarare än slutresultatet

Vad betyder under 1,75 mål?

Under 1,75 är a HALF-LOSS . Över 1,75 är en HALVVINNING.

Vad betyder under 2,5 mål?

Under 2,5 Goals är ett populärt fotbollsspel som bokstavligen betyder att du satsar på att det blir mindre än 2,5 mål i en fotbollsmatch. Det betyder att du skulle vinna detta spel under 2,5 mål om matchen du satsade på inte gav några mål, ett mål eller två mål.